Vem är jag?

Vem är jag?

Hej!

Ebba Carlström är mitt namn och jag driver denna bloggen. Jag föddes år 1999 och blev alltså 20 år detta året. Jag har ridit och varit i närheten av hästar i stort sett hela mitt liv, börja i unga år på ridskola och häst fanns inom familjen så de har alltid funnits med. Dock red jag bara på ridskola en kort tid då mina föräldrar separerade men det stoppade inte mig utan jag höll tågan uppe då jag visste att det var hästar jag ville hålla på med. Jag är alltså till stor del självlärd genom att kolla på andra och lista ut själv hur man gör. Genom åren har jag både haft egen häst, varit fodervärd och haft flera olika typer av medryttarhästar och det är väl där jag skaffat all erfarenhet.

Jag var länge oerhört hopprädd men kallar idag mig själv för en hoppryttare. Jag har dock endast tävlat två utomhussäsonger än så länge. Hoppningen ger en adrenalinkick varje gång du sätter dig i sadeln och det har blivit min utmaning här i livet att överkomma rädslan att hoppa. Jag har startat upp till LC på ponny och hoppat enstaka gånger 90 cm på pay and jump med häst.

Är det något ni vill veta, tveka inte att fråga!

– Ebba

Bilden är tagen av: Emma Jensen
Instagram: @cloudycapture

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *