Han är här!

Hej!

Dagen med stort D är här och Peppe anlände under kvällen. Det kändes lite konstigt att ta emot en häst bara sådär men nu är han äntligen här jag är väldigt taggad på att lära känna honom. Jag var i måndags och gjorde i ordning hans box samt var förbi för med mina saker så att allt skulle vara klart. Jag har gått runt och varit nervös i typ en vecka det var väl igår jag började känna mig mer tillfreds med idén. När vi satt och skrev papperna så började det bubbla i hela mig och jag kände verkligen att det var på riktigt. Så nu står det en häst och väntar på mig imorgon när jag åker till stallet. På ett sätt så är det väl lite overkligt men jag är oerhört glad.

Stallet vi står i är ett mindre stall med fyra boxar, riktigt trevliga människor och stallägare. Peppe är inte van vid att stå på box men jag tänker att man får vänja in honom lite försiktigt då det är box han kommer stå på i vinter. Ihopsläppet med det andra hästarna gick i stortsett fläckfritt. Peppe var så lugn och blev väl mest runt jagad innan de kom till ro och ställde sig för att äta.

Det som väntar nu är två lite lugnare dagar, promenad blandat med longering. Han verkar ju ta allt med ro så det behövs ju ingen direkt ina acklimatiseringsdagar så vi kör på direkt.

– Ebba

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *