Rock House Pebble

Rock House Pebble

Hej!

Rock House Pebble eller Pebbles som han kallas är valack på 7 år. Han är importerad från Irland för ca ett år sedan. Är en övervuxen ponny med häst gångarter så jag tror verkligen han kan passa för det jag vill ha honom till. En riktigt pärla som som tråkigt nog ligger efter i sin utbildning, han har dock lätt för att lära och med lite arbete tror jag att han kommer bli riktigt fin. Helt okänd härstamning men är troligtvis en renrasig Irish Piebald. Han kom hem till mig på foder den 3 juli. Tanken var att leta efter en häst med mycket erfarenhet och som bara var sitta upp och rida på men Pebbles hade något som jag verkligen fastnade för så han fick följa med hem.

Har inte gjort så mycket i sitt liv utan endast startat någon Pay and Jump men planen är att plocka upp honom i klasserna i hoppning och vi siktar mot stjärnorna och förhoppningsvis kan vi i framtiden hoppa klasser uppåt 1.10 och vem vet kanske även någon lätt klass dressyr också. Dock så har vi inte bråttom dit. P är en känslig individ som man får ta det lugnt med. Det har blivit lite fel innan så nu börjar vi helt om på ny krita för att lägga en bra grund.

Är det något jag missat som ni vill veta om P är det bara att fråga!

Fotograf Evelina Eklund Hassel – Eve Fotografi ( @evefotografi ) www.EveFotografi.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *