Ledig helg med hästpyssel

Hej!

Imorse kl 04.00 fick jag på helg, efter 9h på jobbet var jag mör och somnade ganska så omgående när jag kommit hem. Det var flera olika evenemang där jag bor och då när det är slut kommer alla upp till jobbet och vill ha mat, som tur nog var vi tillräckligt med folk så att vi fick ut maten utan större bekymmer. Det var dock skönt att åka hem då jag varit uppe tidigt och jag hann inte med och vila efter stallet så jag fick bita i det sura äpplet och tuffa på hela kvällen.

Tidigare under dagen igår var jag i stallet och red Pebbles. Det var superfint väder så vi passade på att ta en runda i skogen, en sväng som jag känner till så vi var väl iväg i 40 minuter i alla gångarter. Trodde inte han skulle vara så enkel ute, var helt säker på att han skulle titta mer på omgivningen men han var bara glad att få komma ut. Dock hade vi riktigt roligt, inga krav utan bara lek och bus. Kom verkligen åt honom i att lugna ner sig och ta lite längre steg. Blev lite bocksprång också.

Idag var det värre dock, det har regnat hela dagen så jag åkte betydligt senare än jag hade tänkt. Dock var det uppehåll hela 5 minuter så jag passade på att åka men det var ju förgäves för jag blev ju dyngsur ändå, Pebbles lika så så vi tog oss en pysseldag i stallet, han fick stå inne och äta lite mat och hö. Tog tag i hans man också, tror det tog sammanlagt en timme att gå igenom allt, plus en halv flaska pälsglans. Riktigt mysigt hade vi, behövde nog detta även om det hade varit bättre för hans energi att ridas en sväng men vi ska ut och rida imorgon en lite längre runda så jag tror det blir bra ändå.

Har ni också ledig helg?

– Ebba

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *