Sadelutprovning

Sadelutprovning

Hej!

ÄNTLIGEN!!

Om en vecka så är det dags för sadelutprovning för Pebbles. Det är verkligen på tiden och jag hoppas verkligen vi kommer kunna hitta något som passar bättre än den han har nu. Jag har gått och dragit fötterna bakom mig när det gäller detta. Hade behövt göra detta för flera månader sedan men samtidigt så känns kan färdig i kroppen nu och det känns rimligt att prova ut en sadel då jag tror att han inte kommer ändra sig så mycket förutom att lägga på sig lite muskler och förhoppningsvis kan jag hitta en sadel som går värma om eller byta koppjärn på.

Jag har dock funderat på vad som skulle kunna passa honom. Vad han har för typ av rygg? Dock så vet jag att han har en ganska så enkel rygg och det kommer nog inte vara omöjligt att hitta något. Men det är ju inte så enkelt att prova ut en sadel. Jag är hopplös när det gäller sådant ändå. Men vad jag fått berättat för mig ska ha ha en rak rygg dock en kortare anläggningsyta som gör att han inte kommer kunna ha en större tum än 17. Mer än så vet jag faktiskt inte och det kommer bli riktigt intressant att höra av utprovaren har att säga. Jag har säkert fel,men det återstår att se. Jag har bokat henne den 27 december så det är mitt i smeten men det passar mig bra ändå.

Eventuellt så kommer hon att massera P också. Jag tror att det skulle göra honom gott. Jag har inte känt något men att bli lite rörlig och få släppa på spänningar behövs nog och det kändes som bäst att göra det på samma gång. Dock vet jag inte vad vi sa om det än men jag tänkte höra av mig ett par dagar innan för att checka läget. Riktigt hoppfull dock och jag längtar tills det är dags.

– Ebba

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *